Fijnstofmeter met grote display (21 x 13 cm) voor fijnstofmetingen (PM2,5) in µg per m3. Deze fijnstofmeter is ideaal om real-time de fijnstofconcentratie te monitoren in productieruimten, kantoren, scholen, kinderdagverblijven, woningen, etc.

De fijnstofmeter moet aan de wand bevestigd worden en kan op grote afstand afgelezen worden. Het apparaat heeft stoplichtsignalering (groen/geel/rood) om aan te geven of de luchtkwaliteit goed of slecht is. Er kan ook een alarm worden geactiveerd bij overschrijding van de instelbare grenswaarde.

De fijnstofmeter heeft een groot intern geheugen dat kan worden uitgelezen met bijgeleverde software en communicatiekabel. Het apparaat slaat elke 4 seconden een meting op en het geheugen is groot genoeg voor de periode van één jaar! De data kan ook geëxporteerd worden naar een Excel-bestand.

Het apparaat heeft géén ingebouwde voeding en moet op het lichtnet of een powerbank (externe oplaadbare voeding) worden aangesloten. De benodigde kabel en stekker worden gratis meegeleverd.

Big Display  

Big Display PC

 

Big Display-PM2,5
AIR QUALITY MONITOR

€ 225,- excl. btw

bestellen

bestellen webshop

BigDisplay2


Technische specificaties Big Display-PM2,5 Air Quality Monitor

Afmetingen 210 x 130 x 30 mm
Display LCD
Gewicht 454 gram
Voeding USB 220V netadapter
Intern geheugen Ja, uitleesbaar via bijgeleverde software
Alarm Ja, grenswaarde is instelbaar
Ingebouwde accu Nee
Parameters PM2,5 (µg/m3)
Resolutie 1µg/m3
Detectie range 0 - 500 µg/m3
Meetmethode Laser scattering particle counting
Accessoires USB adapter, USB verlengsnoer, gebruikshandleiding