Wij realiseren ons dat sommige mensen het aankoopbedrag als te hoog ervaren om er meteen één aan te schaffen. Het kan ook zijn dat u een fijnstofmeter nodig heeft om eenmalig een aantal metingen uit te voeren. Voor beide gevallen bieden wij de mogelijkheid om een fijnstofmeter te huren voor één of meerdere weken. Wij verhuren maximaal één fijnstofmeter per variant!

Op de overzicht pagina kunt u de verschillen tussen de vier type Dylos fijnstofmeters bekijken.

De huurkosten voor een Sujing Y09-PM2.5 bedragen € 55,- excl. btw per week

De huurkosten voor een Dylos DC1100-PRO bedragen € 75,- excl. btw per week

De huurkosten voor een Dylos DC1100-PRO-PC bedragen € 95,- excl. btw per week

De huurkosten voor een Dylos DC1700 bedragen € 110,- excl. btw per week

De huurkosten voor een Dylos DC1700-PM bedragen € 115,- excl. btw per week

Bovenstaande bedragen zijn de huurkosten per week. Hier komen verzendkosten nog bij; de verzendkosten (DHL) binnen Nederland bedragen € 5,75; voor België geldt een tarief van: € 10,75

De huurkosten voor externe voeding bedragen € 10,- excl. btw per week. Een externe voeding is nodig om metingen te doen met de DC1100-PRO of DC1100-PRO-PC op plekken waar géén stopcontact aanwezig is. De Sujing Y09-PM2.5 en de Dylos DC1700(-PM) hebben een ingebouwde oplaadbare voeding. De DC1700(-PM) kan circa 6 uur in de 'continu modus' meten of 12 uur in de 'monitor modus'.

TIP: Als u een Dylos DC1700(-PM) huurt kunnen wij het intern geheugen (na retour ontvangst) uitlezen en in een 7-tal daggrafieken plaatsen. Als u gebruik wenst te maken van deze kosteloze service dan kunt u dit aangeven in het tekstvak 'Opmerkingen'.

In principe versturen wij de fijnstofmeter direct nadat wij een huuraanvraag hebben ontvangen. Als u de fijnstofmeter op een later moment wenst te ontvangen, gelieve dit aan te geven in het tekstvak 'Opmerkingen'.

Indien u van plan bent de fijnstofmeter aan te schaffen als hij bevalt, dan verzoeken wij u dit aan te geven bij 'Opmerkingen', zodat wij u een nieuw exemplaar zullen toesturen voor de verhuur. Als u na afloop van de huurperiode besluit de fijnstofmeter aan te schaffen dan brengen wij de helft van het te betalen (of reeds betaalde) huurbedrag in mindering op de aanschafkosten!


Wij hebben een beperkt aantal huurmeters. U kunt in onze webshop zien of het gewenste type huurmeter beschikbaar is. Op het moment dat alle huurmeters van een specifiek type zijn verhuurd, wordt als status 'uitverkocht' gemeld. Het zal meestal niet langer dan één week duren dat er weer een huurmeter van het betreffende type beschikbaar is. U kunt ons ook een mail sturen als de huurmeter is 'uitverkocht', zodat wij een exemplaar voor u kunnen reserveren.


huren webshopHUURAANVRAAGFORMULIER:

Contactgegevens:  
Naam instelling/bedrijf
(Particulieren kunnen enkel via onze webshop bestellen)
Contactpersoon (Dhr/Mevr) *
Telefoon *
E-mail *
Afleveradres *
Postcode *
Plaats *
Land (indien afwijkend van NL)
   
Eventueel afwijkend factuuradres:  
Factuuradres
Postcode
Plaats
Land (indien afwijkend van NL)
 
Welk type fijnstofmeter wilt u huren?
(Sujing Y09-PM2.5, Dylos DC1100-PRO, DC1100-PRO-PC, DC1700, DC1700-PM)
   

Externe voeding gewenst? (ja/nee)
(alleen voor Dylos DC1100-PRO en DC1100-PRO-PC)

   
Huurperiode (gewenst aantal weken)
   
Opmerkingen


Ik ga akkoord met de hieronder beschreven Huurvoorwaarden*

* Verplichte veldenHUURVOORWAARDEN:

  1. Bedrijven en instellingen kunnen op rekening huren. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, tenzij anders is overeengekomen. Als uw bedrijf géén eigen website heeft, dan vragen wij u om de factuur vooraf te betalen.

  2. Particulieren vragen wij om vooraf te betalen. Wij sturen u de factuur per e-mail. De meter wordt verstuurd, zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

  3. Indien de fijnstofmeter niet binnen de afgesproken termijn wordt geretourneerd, gaan wij ervan uit dat u de meter wilt behouden en sturen wij u een factuur voor de aanschaf van de meter.

  4. Het is niet toegestaan om een huurmeter te gebruiken in sterk vervuilde ruimten, zoals in de bouw of intensieve veehouderij, vanwege de extreme stofconcentratie en/of penetrante geur die in het apparaat blijft zitten.

  5. Indien de fijnstofmeter zichtbaar is beschadigd (o.a. krassen en poetsplekken) tijdens de huurperiode, bent u verplicht de meter te kopen. Gebruik enkel een microvezeldoek om stof of vingerafdrukken te verwijderen van de behuizing.

  6. Indien de fijnstofmeter defect raakt tijdens de verhuurperiode, bent u verplicht de reparatie te betalen, als deze niet onder de garantie valt.

  7. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant.